OVER DE FESTIVALKRANT

Wie zijn wij?
Reports, achtergronden en het laatste festivalnieuws op één plek. De Festivalkrant is een platform vol leuke artikelen over alles wat met festivals te maken heeft.

Zowel online als offline
De Festivalkrant verschijnt ook in hardcopy. Deze kwaliteitskrant met een bereik van 75.000 festivalgangers per editie is inmiddels niet meer weg te denken uit festivalland.

Hou je muntjes maar op zak
En dan denk je natuurlijk: dat zal wel weer een detour langs ‘de muntjes worden’, maar niets is minder waar. De Festivalkrant is zowel online als offline geheel gratis te lezen.

Je like of je leven
Vergeet niet te liken als je onze artikelen leuk vindt. Dan zorgen wij voor jouw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid festival.

Reporter of fotograaf worden?
De Festivalkrant biedt beginnend schrijvers en fotografen graag de kans om hun talent verder te ontwikkelen. Open sollicitaties zijn dan ook altijd welkom. Lijkt het je leuk om verslag te doen van jouw favoriete festivals? Stuur dan snel een mailtje naar de redactie (redactie@festivalkrant.com). Dan regelen wij alvast de tickets.

Adverteren?
De Festivalkrant staat uiteraard open voor interessante samenwerkingen om zowel onze lezers als adverteerders zo goed mogelijk van dienst te zijn.

CONTACT

Algemeen
Telefoonnummer: 06 12 36 67 69
Email: info[at]festivalkrant.com

Redactie
Telefoonnummer: 06 12 10 57 59
Email: redactie[at]festivalkrant.com

Adverteren
Telefoonnummer: 06 12 36 67 69
Email: daniel[at]festivalkrant.com