Zojuist maakt de organisatie de namen van de hiphop artiesten bekend die tijdens Dutch Valley op zullen treden. Woordvoerder Rob Bout over het aandeel hiphop tijdens Dutch Valley: ‘ hiphop is de hedendaagse popmuziek van Nederland. Daarom programmeren wij naast een nieuwe generatie nederhoppers voor de fijnproevers op het ‘eigen’ hiphop podium dit jaar bij Dutch Valley ook een aantal ‘pop-hop’ vertegenwoordigers op het hoofdpodium.


Met de komst van Sevn Alias, Bokoesam, SFB, Donnie, JeBroer, SMIB, KevCody, Stepherd & Skinto, Kid de Blits, Josylvio, SBMG, Adje en Esko staat de hiphop stage volgens Bout dit jaar opnieuw als een huis: ’ de nederhop buhne is het meest energieke podium van Dutch Valley. Het hiphop-huis werd voorgaande edities spreekwoordelijk afgebroken door artiesten en fans. Wij zijn erg trots dat we dit jaar opnieuw de voorhoede van een nieuwe generatie populaire nederhoppers hebben kunnen strikken’. Eerder bevestigde Dutch Valley optredens van Broederliefde, Typhoon, Kraantje Pappie, Bizzey, Diggy Dex, Gers Pardoel, Ali B en Lange Frans.

Met meer dan 100 artiesten, verdeeld over 9 podia is Dutch Valley het grootste nationale festival waar de populaire Nederlandse muziekgenres pop, hiphop, rock, dance en Nederlandstalige smartlappen tussen 13.00 – 23.00 uur aan bod komen. Locatie van het gezelligste feest van Nederland is Velsen Valley Spaarnwoude. Kaarten voor het evenement zijn exclusief verkrijgbaar via dutchvalley.nl/tickets en kosten euro 37,50 excl fee.