Guilty Pleasure Festival presenteert ook dit jaar weer een line-up vol schoolfeestknallers. Het 80’s, 90’s en 00’s festival van Amsterdam presenteert onder andere de Vengaboys en T-Spoon. Dat zijn natuurlijk de guilty pleasures waarvoor je een ticket koopt. Maar ook artiesten als de Party Animals, Livin’ Joy en Brace brengen je weer terug in de tijd.


Na het succes van de voorgaande twee edities krijgt Guilty Pleasure Festival dit jaar een vervolg. En wat voor een! Met alle grote namen uit je kindertijd, wordt dit er eentje om nooit te vergeten. Stap samen met de Vengaboys aan boord en reis met Venga Airways naar Ibiza, waar T-Spoon je Sex On The Beach ten gehore brengt. Ga het gras maaien op Have You Ever Been Mellow van de Party Animals en Guilty residents Def Rhymz en Trafassi willen ook dit jaar je billen zien tijdens de Wasmasjien. Get ready for launch met DJ Jean want jouw jeugdsentiment spot je in het wild op Guilty Pleasure Festival.

Zijn je nostalgische herinneringen nog niet genoeg tot leven gekomen? Er zijn meer guilty pleasures om bij te zwierezwaaien kontje draaien. Zwijmel weg in drijfzand met songs van Brace en zie er lekker uit bij Lange Frans. Ga mee op een muzikale tijdreis en dans op hitjes van Dave Roelvink of het duo Manuel & Geza bij de Terug naar Toen stage.

En nog meer beschamende pleziertjes

Het Guilty Pleasure Festival wordt jouw geluksmoment van deze zomer! Zing met z’n allen bij de Henny Huisman Soundmixshow, ga sjoelen bij de Oud-Hollandse spellen en wie niet tegen z’n verlies kan die is maar zielig hoor. Zing je favoriete levenslied in het Smartlappencafé. Kortom we kunnen op 30 juli weer schaamteloos onszelf zijn op Guilty Pleasure Festival.


Hieronder alvast enkele voorproefjes waarbij 90’s kids ongetwijfeld een schaamteloos nostalgisch traantje weg zullen pinken.

VENGABOYS – WE’RE GOING TO IBIZA

T-SPOON – SEX ON THE BEACH

PARTY ANIMALS – HAVE YOU EVER BEEN MELLOW