Het driedaagse festival Paaspop kan terugblikken op een magische editie. Maar liefst 75.000 bezoekers verdeeld over drie dagen (waaronder 14.000 kampeerders) bezochten dit weekend de opener van het festivalseizoen, dat zichzelf opnieuw op alle fronten heeft overtroffen: 220 acts op 16 podia & area’s; 42 foodtrucks met eten uit alle windstreken; de imposante Brooklyn Bridge die de camping met het festivalterrein verbindt en een campingdorp met onder meer een eigen disco en bioscoop.


Zelfs de meest trouwe Paaspopbezoeker zal dit jaar met open mond in het Brabantse Las Vegas hebben rondgelopen. Met de gloednieuwe area Elrow (een fenomenaal bouwwerk dat fungeert als Paaspops Time Square) als prominent pronkstuk in het midden van het festivalterrein, heeft de organisatie voor deze editie opnieuw alles uit de kast getrokken om de bezoekers te verbazen, ontroeren en te overrompelen met een duizelingwekkend programma vol cabaret, comedy, entertainment, theater en vooral heel veel muziek met onder meer De Staat, Chef’Special, Anouk, Seasick Steve, Hans Teeuwen, UB40 en Doe Maar. Laatstgenoemde iconische Nederlandse popgroep sloot gisteravond met een zeer memorabele show de Paaspopzaterdag af.

Paaspop – it was awesome & amazing

Het Brabantse Las Vegas behoort tot de eredivisie-top van de Europese festivals en onderscheidt zich door een ongekend grote variatie qua food(trucks) & drinks, qua campingaccommodatie en vooral qua programma. Paaspops andere (p)aas troef is de met zichtbare passie & liefde ontworpen aankleding en decoratie van het festivalterrein. Boven op de imposante brug van de camping is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten adembenemend. Overdag is Paaspop de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur.

 

Check hier nog een paar mooie foto’s:

Kraantje Pappie op Paaspop (Foto: JostijnLigtvoet)
Zonsondergang Paaspop (Foto: Bart Heemskerk)
Het was gezellig druk (Foto: Flickfeeder – Mike Breeuwer)