Encore festival keert na drie uitverkochte edities dit jaar terug op de NDSM-Werf in Amsterdam. Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in de Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival de beste dj’s en live-acts uit binnen- en buitenland. Zojuist is bekendgemaakt dat voor deze vierde editie de Amerikaanse #1 hiphopsensatie MIGOS is bevestigd.


De Amerikaanse hiphopsensatie Migos wordt een van de headliners voor Encore Festival 2017. Het trio bestaande uit Takeoff, Offset en Quavo dropt sinds 2013 consequent tracks, albums en mixtapes die sindsdien de clubs in de hiphopscene domineren. Daarmee is Migos zonder twijfel dé act van nu te noemen. Hun album ‘C U L T U R E’ kwam binnen op nummer 1 in Amerika en alle 13 tracks zijn te vinden in de Billboard charts.

Dankzij Migos’ inmiddels veel gekopieerde eigenzinnige flows op alom bekende tracks als ‘Versace’, ‘Hannah Montana’, ‘Fight Night’ en monsterhit ‘Bad & Boujee’, die hen in één klap de mainstream popstatus bezorgde, zijn ze een grote inspiratiebron voor een nieuwe generatie rappers geworden. De karakteristieke Migos-flows in combinatie met de welbekende Atlanta trap 808’s en rollende hi-hats hoor je op ieder urban feest voorbij komen. Sh*t’s gonna get crazy at Encore Festival, Raindrop, Drop Top!

Naast Migos zijn er nog meer vlammende artiesten uit de lineup bekendgemaakt, waaronder Jonna Fraser, Stefflon Don, Kevin, Mula B & LouiVos, Abstract, Waxfiend, Snelle Jelle, Prime, Marboo, SMP, Dieux Pere, TLM en Jamrock Sound. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.