“Het enige vervelende aan festivals – naar huis gaan – weet Busje Delen een onderdeel van de fijne ervaring te maken.” Zo luidt één van de vele lovende recensies over het nieuwe concept Busje Delen.


 

Zoals de naam al zegt, deel je met z’n allen een bus. Een grote bus. Met 20 tot 30 medefestivalgangers schrijf je je via BusjeDelen.nl in voor of een retourtje of alleen de terugreis. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn (~20) wordt de bus geboekt en heb jij gegarandeerd een rit naar huis.

Busje Delen boekt niet alleen de bus, maar zorgt er ook voor dat jij daadwerkelijk in de bus belandt en een fijne reis tegemoet gaat. Selma van Busje Delen: “Vanaf een kwartier voor het einde staan we buiten de ingang van het festival klaar met de bus. We sturen iedereen een berichtje en wachten totdat de bus compleet is, waarna we onze reis aanvangen richting de eindbestemming.” Een afgevaardigde van Busje Delen is dus altijd aanwezig als aanspreekpunt en onderweg worden er zelfs (gratis!) flesjes water uitgedeeld

En wat kost dat dan? De busritten zijn vaak amper duurder of zelfs goedkoper dan treinen.

Ben jij klaar met al het gepuzzel om thuis te komen, de onzekerheid van de laatste trein of vertragingen? Dan is Busje Delen echt wat voor jou, neem een kijkje op de website www.BusjeDelen.nl en verzeker jezelf voortaan van een comfortabele reis naar huis.

Welke festivals?

Als er genoeg aanmeldingen zijn kan je in principe naar elk festival met Busje Delen, maar je vindt Busje Delen de komende drie maanden in elk geval op Diynamic, Lentekabinet, Drift, Mystic Garden en Pleinvrees am Strand. Niet vergeten van te voren even aan te melden natuurlijk.