Naast de eerder aangekondigde Avi on Fire, Indian Askin, Pink Oculus en Navarone, zijn nu ook Andy Frasco, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Jeangu Macrooy en The Hubschrauber bevestigd voor Oranjepop 2017.

Wat kunnen we van deze artiesten verwachten op het Nijmeegse Koningsdagfestival?


Jeangu Macrooy
Geselecteerd worden voor de Popronde, uitgeroepen worden tot 3FM Serious Talent, een EP uitbrengen, uitgenodigd worden door De Wereld Draait Door en als kers op de taart genomineerd worden voor een Edison Award. En dat alles in de eerste 2 jaar van je carrière, dat Jeangu Macrooy een uitzonderlijk talent is hoeft verder niet betoogd te worden naar wij denken… (foto: zie boven)

Foto: Andy Frasco

Andy Frasco
Deze goedlachse Amerikaan dendert en stuitert over het podium en door het publiek, en steekt iedereen aan met zijn onuitputtelijke energie. Met zijn mix van ‘partyblues’, funk, rock en boogie krijgt hij iedereen aan het dansen, stilstaan is geen optie!

Foto: Thijs Boontjes

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Thijs Boontjes is het buitenechtelijke kind van André Hazes en Herman Brood, hadden zij samen kinderen kunnen krijgen. Met de onvervalste snik in z’n stem, de liedjes over liefde, de kermis en karaokebarren tovert hij het Hunnerpark voor eventjes om tot bruincafé. Ambiance is het sleutelwoord.

Foto: The Hubschrauber

The Hubschrauber
Met een debuutplaat op zak die binnenkort naar The Dark Side of the Moon geschoten wordt, gaat 2017 hét jaar voor local heroes The Hubschrauber worden. De charmante lo-fi van voorheen is deels achtergelaten, een rauwere, gruizige en meer eigen sound is daarvoor terug gekomen. Hou ze in de gaten!