Begeef jezelf in een wereld waar spanning, sensatie en een mix van keiharde EDM, Hardstyle en Urban tracks je om de oren vliegen! Ventureland neemt ons dit jaar op 9 september mee naar verborgen plekken en onstuimige area’s bij het Henschotermeer. Eclectic is het toverwoord.


“Deriving ideas, style, or taste from a broad and diverse range of sources.” Zomaar een definitie van eclectic die op het internet te vinden is. Met andere woorden: eclectic is een mix van verschillende muziekstijlen. Precies wat het festival Ventureland voor ogen heeft, gezien de opvallende mix van muziekstijlen die op het programma staan.

Van de drie stages is er, behalve de mainstage, eentje gelabeld Urban en eentje heeft Hardstyle op het affiche staan. Dat is op zichzelf al opmerkelijk en geeft aan dat Ventureland geen allerdaags festival is. Het is daarom de moeite waard om de line-up eens door te nemen om te zien wat het festival allemaal te bieden heeft.

De ubervette mainstage van Ventureland 2016

Eén ding is zeker: de tropische locatie (witte stranden) en aankleding van Ventureland zijn om je vingers bij af te likken. We zien hier op de redactie van De Festivalkrant veel mooie festivalvormgeving voorbijkomen, maar de festivals van XSENSE stelen altijd ons hart met hun kleurrijke, originele artwork. Een belangrijk onderdeel van de festivalervaring.

Kortom, Ventureland is de moeite waard om je eens in te verdiepen als je op zoek bent naar een mooi festival in september om het festivalseizoen mee af te sluiten. Check hieronder de line-up en de aftermovie van vorig jaar.

Welke artiesten ontdek je in The Hidden Party Paradise?

Coco Forest (Eclectic/EDM)

Het Coco Forest wordt Coco Crazy! De Mainstage staat garant voor de vrolijkste, maar ook gekste taferelen op het strand!

Lucas & Steve
La Fuente
Freddy Moreira
Mightyfools
Mr. Polska LIVE
Puinhoop Kollektiv
D-Rashid Sahib
Holl & Rush
Matt Nash
Hosted by Mc Boogshe

The Lost Beach (Urban/Eclectic)

Ga op zoek naar de fijnste deuntjes en verdwaal richting deze unieke locatie… The Lost Beach belooft paradijselijk te worden.

BIGGI
Dave Roelvink
Diaz & Bruno
Johnny 500
Artistic Raw
TBND – The Boy Next Door
Babel-Ish
Hosted by MC MARBOO

The Hidden Cave (Hardstyle)

Stamp mee op de lekkerste knallers uit de scene en waag een bezoek aan The Hidden Cave.

Warface LIVE
E-Force LIVE
Delete
Deetox
Phuture Noize LIVE
D-Sturb
Regain
Devin Wild
RVAGE
JNXD
Demi Kanon
Hosted by MC Tellem

Tickets

Do you dare to enter? Tickets verover je nu nog voor €29,50 via www.ventureland.nl/tickets

Aftermovie Ventureland 2016