ADVERTEREN PRINT

De Festivalkrant is de enige landelijk verspreide festivalkrant van Nederland. De krant verschijnt in maart, juni en september 2017. De krant staat onder meer bekend om zijn uitgebreide festivalagenda en unieke content.

Oplage: 40.000 (juni editie: 60.000)
Bereik: 75.000

Verspreiding: landelijk
De krant wordt uitgedeeld op stations, universiteiten, hogescholen en evenementen. Daarnaast wordt hij thuisbezorgd bij abonnees, studentenhuizen, studenten-verenigingen & evenementen-organisaties.

Uitgaves 2017
– Maart editie: 27 maart t/m 5 april
– Juni editie: 12 t/m 16 juni
– September ADE-editie: 6 t/m 15 september

Prijsindicatie advertentie/advertorial
Het is mogelijk om diverse advertenties en advertorials in te kopen, afhankelijk van de doelstellingen van je festival of bedrijf. Adverteren kan al vanaf € 350,-.

ADVERTEREN ONLINE

Op de website verschijnen zowel de artikelen uit de krant, maar ook wekelijks extra stukken met tips, foto’s, video’s, reports en verhalen. Alles wordt geschreven door de festivalexperts van De Festivalkrant. Daarnaast komt er ruimte voor het plaatsen van persberichten.

Online adverteren?
Ook online kent De Festivalkrant verschillende advertentiemogelijkheden zoals banners, advertorials, video’s en winacties. Adverteren kan al vanaf € 100,-.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook staan we uiteraard open voor andere typen samenwerkingen.

CONTACT

Daniel van den Bor
Telefoonnummer: 06 12 36 67 69
E-mail: daniel@festivalkrant.com